KunaLoop Corporation Oy LTD
© All rights reserved KunaLoop Corporation Oy LTD 2017
Tietosuojaseloste 5.3.2018 KunaLoop Corporation Oy LTD:n tietosuojaseloste Henkilötietolain (523/1999) 10§:n ja 24§:n mukainen rekisteriseloste. Rekisterinpitäjä: KunaLoop Corporation Oy LTD (y-tunnus: 2779638-7) Kukolantie 35 C 10 20900 Turku Rekisteriasioita hoitava henkilö: Minna Vahter-Kojo Projektipäällikkö minna.vahter-kojo@kunaloop.com +358 040 415 7511 Rekisterin pitämisen peruste: Pidämme rekisteriä kaikista KunaLoop Corporation Oy LTD:n asiakasyrityksistä, jotka ovat tilanneet videon KunaLoop Films:ltä sekä lakiin perustuvaa rekisteriä yrityksen työntekijöistä.   Rekisterin käyttötarkoitus: Rekisterin käyttötarkoitus on pitää yllä KunaLoop Corporation Oy LTD: n asiakasrekisteriä asiakkaiden yhteydenottojen arkistoinnin ja käsittelyn sekä asiakassuhteiden hoitamiseksi. Tietoja voidaan tarvittaessa käyttää KunaLoop Corporation Oy LTD:n toiminnan kehittämiseen ja tilastointiin. Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain sallimissa ja edellyttämissä rajoissa. Yrityksen kirjanpitoa hoitavan tilitoimiston tietosuoja on myös varmistettu henkilötietolain (523/1999) 10§:n ja 24§:n vaatimusten mukaiseksi. Rekisterin sisältämät tiedot Henkilörekisteri sisältää seuraavia tietoja: Henkilön etu- ja sukunimi tai yrityksen nimi Henkilön hetu tai yrityksen y-tunnus Sähköpostiosoite Postiosoite Puhelinnumero Asiakasrekisterin tiedot ovat ainoastaan KunaLoop Corporation Oy LTD:n käytössä, paitsi KunaLoop Corporation Oy LTD:n käyttäessä ulkoista palveluntarjoajaa lisäpalvelun tuottamiseen. Tietoja ei luovuteta KunaLoop Corporation Oy LTD:n ulkopuolelle tai sen yhteistyökumppaneiden omaan käyttöön, lukuun ottamatta perintään tai laskutukseen liittyvissä asioissa sekä lainsäädännön velvoittaessa. Henkilötietoja ei siirretä Euroopan Unionin ulkopuolelle, ellei se ole KunaLoop Corporation Oy LTD:n tai sen yhteistyökumppanin teknisen toteutuksen varmistamiseksi tarpeellista. Rekisteröityneen henkilön/yrityksen henkilötiedot hävitetään käyttäjän pyynnöstä, ellei lainsäädäntö, avoimet laskut tai perintätoimet estä tietojen poistamista. Rekisterin suojaus Rekisteriä ei luovuteta sivullisille. Rekisteri sijaitsee KunaLoop Corporation Oy LTD:n salasanasuojatulla palvelimella. Yrityksen käytössä olevat koneet on suojattu McAfee - lifesafe virustorjuntaohjelmistolla. KunaLoop Corporation Oy LTD:n kotisivu- ja sähköpostipalvelin on suojattu SSL-varmenteella. KunaLoop Corporation Oy LTD:n toimistossa henkilötietoja sisältävät kansiot säilytetään lukollisessa sekä paloturvallisessa turvakaapissa ja henkilötietoja sisältävät hävitettävät asiapaperit silputaan. Asiakirjoja ei luovuteta sivullisille.
© KunaLoop Corporation Oy LTD FINLAND
KunaLoop Corporation Oy LTD
Tietosuojaseloste 5.3.2018 KunaLoop Corporation Oy LTD:n tietosuojaseloste Henkilötietolain (523/1999) 10§:n ja 24§:n mukainen rekisteriseloste. Rekisterinpitäjä: KunaLoop Corporation Oy LTD (y-tunnus: 2779638-7) Kukolantie 35 C 10 20900 Turku Rekisteriasioita hoitava henkilö: Minna Vahter-Kojo Projektipäällikkö minna.vahter-kojo@kunaloop.com +358 040 415 7511 Rekisterin pitämisen peruste: Pidämme rekisteriä kaikista KunaLoop Corporation Oy LTD:n asiakasyrityksistä, jotka ovat tilanneet videon KunaLoop Films:ltä sekä lakiin perustuvaa rekisteriä yrityksen työntekijöistä.   Rekisterin käyttötarkoitus: Rekisterin käyttötarkoitus on pitää yllä KunaLoop Corporation Oy LTD: n asiakasrekisteriä asiakkaiden yhteydenottojen arkistoinnin ja käsittelyn sekä asiakassuhteiden hoitamiseksi. Tietoja voidaan tarvittaessa käyttää KunaLoop Corporation Oy LTD:n toiminnan kehittämiseen ja tilastointiin. Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain sallimissa ja edellyttämissä rajoissa. Yrityksen kirjanpitoa hoitavan tilitoimiston tietosuoja on myös varmistettu henkilötietolain (523/1999) 10§:n ja 24§:n vaatimusten mukaiseksi. Rekisterin sisältämät tiedot Henkilörekisteri sisältää seuraavia tietoja: Henkilön etu- ja sukunimi tai yrityksen nimi Henkilön hetu tai yrityksen y-tunnus Sähköpostiosoite Postiosoite Puhelinnumero Asiakasrekisterin tiedot ovat ainoastaan KunaLoop Corporation Oy LTD:n käytössä, paitsi KunaLoop Corporation Oy LTD:n käyttäessä ulkoista palveluntarjoajaa lisäpalvelun tuottamiseen. Tietoja ei luovuteta KunaLoop Corporation Oy LTD:n ulkopuolelle tai sen yhteistyökumppaneiden omaan käyttöön, lukuun ottamatta perintään tai laskutukseen liittyvissä asioissa sekä lainsäädännön velvoittaessa. Henkilötietoja ei siirretä Euroopan Unionin ulkopuolelle, ellei se ole KunaLoop Corporation Oy LTD:n tai sen yhteis- työkumppanin teknisen toteutuksen varmistamiseksi tarpeellista. Rekisteröityneen henkilön/ yrityksen henkilötiedot hävitetään käyttäjän pyynnöstä, ellei lainsäädäntö, avoimet laskut tai perintätoimet estä tietojen poistamista. Rekisterin suojaus Rekisteriä ei luovuteta sivullisille. Rekisteri sijaitsee KunaLoop Corporation Oy LTD:n salasanasuojatulla palvelimella. Yrityksen käytössä olevat koneet on suojattu McAfee - lifesafe virustorjuntaohjelmistolla. KunaLoop Corporation Oy LTD:n kotisivu- ja sähköpostipalvelin on suojattu SSL-varmenteella. KunaLoop Corporation Oy LTD:n toimistossa henkilötietoja sisältävät kansiot säilytetään lukollisessa sekä paloturvallisessa turvakaapissa ja henkilötietoja sisältävät hävitettävät asiapaperit silputaan. Asiakirjoja ei luovuteta sivullisille.